Dragoș Coste, fost membru USR, mesaj scandalos. Radu Herjeu: Mă întreb cam câți sunt ca el

Dragoș Coste, fost membru USR Ilfov, scrie un mesaj șocant pe Facebook, după tragedia din Caracal și scena cu fata plină de sânge de la Galați. 

UPDATE: Dragoș Coste este fost membru USR. Se pare că pozițiile sale au fost motivul excluderii. Totodată, mesajul său scandalos a devenit viral, iar pagina sa de Facebook nu mai apare pe rețeaua socială. Cu toate acestea, au rămas capturile mesajului care continuă să circulă în spațiul virtual, fiind distribuite masiv. 

”Ah, și ce înjurături birjărești, demne de tinerii frumoși, liberi, intelectuali și elitiști, mi-am luat când am scris despre oamenii ambalaj. Și despre impostura ridicată la rang de virtute în noile partide-cortină.

Acum 3 ani, individul ăsta ne era vândut pe post de speranță a schimbării în bine a țării. Și doar o întâmplare a făcut să nu fie acum ditamai senatorul, în echipa de zgomote din Parlamentul României. Sau, de ce nu, din cel European.

Mă întreb cam câți sunt ca el, încă activi și gata să salveze țara, cărora doar nu le-a căzut încă smalțul.” a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Iată ce mesaj a postat Dragoș Coste:

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel