Dragoș Anastasiu, surprins în conferință de presă de tăierea voucherelor de vacanță. „Am înțeles cu sporurile...”

Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane, Dragoș Anastasiu, a vorbit despre tăierea voucherelor de vacanță din bugetul acestui an, în timpul unei conferințe de presă.

„Avem știri de presă conform cărora voucherele de vacanță nu vor mai fi date în anul 2021”, a transmis Dragoș Anastasiu în conferința de presă comună a Grupului pentru Turism și Alianței pentru Turism.

VEZI ȘI: Cîțu a anunțat și alte tăieri.

„Sigur, sistemul voucherelor de vacanță este perfectibil, se poate discuta în fel și chip. Fără doar și poate a reprezentat un ajutor extraordinar pentru industria turistică atât de afectată de pandemie și anul care s-a încheiat, și fără pandemie în anul de dinainte”, a continuat el. „În același timp, înțelegem că resursele statului sunt limitate, înțelegem și asta. Doar că noi pentru voucherele de vacanță am luptat... cum să spun, au fost discuții nesfârșite până când, spre sfârșitul anului trecut, au fost repuse pe tapet pentru anul 2021”.

Premierul Florin Cîțu le pune pe același palier cu sporurile

„Nu știu dacă cineva de aici a fost consultat. Înțeleg că domnul prim-ministru a ieșit și a spus că nu vor mai fi acordate vouchere de vacanță, punându-le cumva pe același palier cu sporurile. Am înțeles cu sporurile și probabil că au dreptate acolo, dar la vouchere de vacanță, dacă și voucherele de vacanță vor fi luate acestei industrii, atunci «Pandemia – destinație finală pentru turismul românesc?» nu va mai avea semn de întrebare, ci de exclamare”, a mai spus Anastasiu.

VEZI ȘI: Ludovic Orban confirmă tăierea voucherelor de vacanță.

„Nu am avut timp să discutăm pentru că [știrea] a venit acum, în timpul conferinței de presă. Cred că toată lumea e de acord cu ce-am spus eu aici și, din punctul acesta de vedere, apelul către guvern este să nu ia astfel de măsuri fără să le discutăm împreună”, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel