Dragomir răbufnește: Ăştia de la FRF nu sînt sănătoşi la cap

Fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, s-a dezlănțuit, joi, împotriva Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal care a decis astăzi să-l suspende pentru șase luni pe finanțatorul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae. "Nu sunt sănătoşi la cap, să se ducă la un consult", le recomandă Dumitru Dragomir.  

"Le transmit celor de la Comisie s-o lase mai moale cu patronii. Unii sînt în puşcărie, alţii se lasă, mai erau 2-3 şi îi interzice Federaţia. În calitate de ce l-au suspendat pe Niculae? Nu sînt sănătoşi, altfel nu îmi explic. I-a luat la bătaie sau ce le-a făcut? Nu mai ai voie să comentezi cînd vezi o neregulă?

LPF a scăpat de comisii şi acum FRF-ul face bani pentru salarii din amenzile pe care le dă. Toată lumea a văzut că a greşit arbitrul. Ce e asta?! Nu se mai poate spune adevărul la TV?

Dacă şi pe Niculae îl suspenzi, nu mai rămîne nimeni în fotbal. Ăştia de la FRF nu sînt sănătoşi la cap, să se ducă la un consult. Cineva vrea răul fotbalului românesc", a reacționat Dumitru Dragomir la DolceSport.

Citește și Ioan Niculae, suspendat 6 luni de Comisia de Disciplină a FRF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel