Dragomir: "Eu sunt curvă bătrână. Dar ea...". Pe cine atacă șeful LPF

Președintele LPF Dumitru Dragomir duce un adevărat război mediatic, în ultimele zile, cu Anamaria Prodan, soția antrenorului stelist Laurențiu Reghecampf. Conflictul dintre cei doi a izbucnit după ce șeful Ligii a criticat schimbările făcute de Reghecampf în meciul cu Schalke.

Deranjată de declaraţiile lui Dragomir, Anamaria Prodan a spus: "Îl ador pe Dumitru Dragomir, dar iese la televizor mai mult decât oricine pe acest glob. A făcut praf echipa după meci, a făcut praf schimbările făcute de Laurenţiu. Astea sunt nişte golănii".

Replica președintelui LPF nu s-a lăsat așteptată: "Bine, să-i transmiteţi că fac parte din altă categorie de curve, curve deştepte în fotbal. Dacă îmi dau drumul la gură… Eu nu sunt un popândău cu care s-a întâlnit ea până acum. Eu sunt curvă bătrână în fotbal, foarte periculoasă, şi pricep bine fenomenul. Dar ea…", a atacat şeful LPF, la Dolce Sport.

Ana Maria Prodan a aflat despre ieşirea lui Dragomir şi a rămas câteva secunde fără cuvinte: "Chiar aşa a spus? Am mai zis-o şi o repet. Am un mare respect pentru el şi cred că nimeni nu e pregătit să-i ia locul la Ligă. Dar nu-i face deloc cinste modul în care a vorbit despre mine. Probabil aşa crede el că vorbeşte un domn. Probabil aşa vorbeşte şi acasă cu soţia sa şi cu nora. Sper să-i fie ruşine şi mi-aş dori ca femeile din familia lui să nu fi auzit sau să nu citească pe undeva ce a spus el despre o femeie", a declarat Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel