Dragomir, despre rămânerea lui Pițurcă la Națională: "Nu vorbesc!"

Condamnarea antrenorului Naționalei de fotbal a României, Victor Pițurcă, la un an cu suspendare în dosarul "Valiza", ridică semne de întrebare asupra rămânerii acestuia la lot.

Victor Piţurcă a devenit primul selecţioner al Naționalei României, din 1922 de când a debutat în fotbalul internaţional,  care are o condamnare penală completată  cu o perioadă de probă. În acest sens se impune o întrebare: mai poate continua Piţurcă pe banca Naţionalei?

Liderii fotbalului românesc, fie nu vor să vorbească, fie se ascund de presă. De remarcat că nici până în acest moment niciun reprezentatn al FRF nu a ieșit cu o reacție la decizia de condamnare a lui Pițurcă. În schimb, contactat de De Ce News, președintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat sec: "Nu știu,  nu vorbesc, nu dau nicio declarație. Te rog să nu te superi".

Marți seara, pe Arena Națională, publicul a huiduit și fluierat copios. Nu credem că acestea au  fost adresate  echipei  oaspete, respectiv cea din Trinidad Tobago, învinsă cu 4-0,  dar nici la adresa jucătorilor români la un meci fără miză. Răspunsul nu este greu de ghicit cui au fost adresate huiduielile.

Pandurii Tg Jiu refuză Liga Campionilor

Despre viitorul Stelei în Liga Campionilor este greu de dat un pronostic în acest moment. Totuși, în cazul în care UEFA va decide eliminarea acestelia din competiția europeană, Pandurii Tg Jiu va fi echipa care ne va reprezenta în Liga Campionilor. Contactat de  SportRO, şeful sindicaliştilor din Gorj, Marin Condeescu, preşedinte la Pandurii şi întrebat despre o posibilă evoluţie în Liga Campionilor, răspunsul a fost unul stupefiant: „Doamne Fereşte”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel