Dragomir-Coldea, război. Cine are de câștigat. Chirieac: Lucruri abominabile

Bogdan Chirieac a comentat mărturisirile colonelului SRI Daniel Dragomir, dar și răspunsul pe care l-a oferit generalul Florian Coldea într-un interviu.

Analistul politic susține că cei care ar putea să aibă ”enorm de câștigat ar putea fi românii și democrația”.

”Eu cred că trebuie să urmărim cu mare atenție ceea ce se întâmplă și declarațiile care se fac în ambele parți. Cei care ar putea să aibă enorm de câștigat ar putea fi românii și democrația. 

Vedem cu ce s-a confrunta actualul director al SRI Eduard Hellvig când a reînprospătat sistemul. Sunt lucruri abonimabile spuse de domnul colonel Dragomir. 

Am văzut declarația domnului general Coldea. S-a spus ca e dată pe e-mail, în scris. Fără îndoială lucrurile așa stau. Nu e un lucru rău, înseamnă că e un răspuns analizat. Înseamnă că e un om riguros.

Din nefericeire domnul Coldea nu răspunde acuzațiilor. Poate fi și acesta un mod de acțiune prin care generalul refuză să dea orice fel de informație, spre deosebire de domnul Dragomir care ne-a furnizat anumite informații care nu sunt năucitoare. Nu e niciun dubiu că cei menționați acolo nu erau ofițeri, dar agenli.

Important este că aflăm lucruri. Se desfac lucrurile ca petalele unei flori. În final, distinșii parlamentari, PNL, domnul Orban a avut o declarație excelentă azi, vor modifica legislația în așa fel încât abuzurile să nu mai fie posibile”, a explicat Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel