Dragoș Pătraru: BLACK FRIDAY, cea mai mare invenție de păcălit fraieri. Citește textul "BLACK FRAIERI"

[] []

20 noi 2014 / 22:54
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Jurnalistul Dragoș Pătraru a publicat un text cu titlul "Black Fraieri", în care scrie că nu-i vine să creadă că "atâția oameni pun botul la păcăleala asta numită Black Friday".

Citește și: Ce trebuie să știi ca să nu iei "țeapă" de Black Friday 2014

 

Iată textul "Black Fraieri", postat de Dragoș Pătraru pe blogul său:

"Deci, nu-mi vine să cred că atâția oameni pun botul la păcăleala asta numită Black Friday!

Oameni buni, se face așa: Acum două-trei săptămâni, prețurile la foarte multe produse au fost mărite artificial. Sunt sute de exemple, le găsiți pe net, postate de oameni care au sesizat măgăria. Acum, prețurile sunt reduse, dar nu mai mult de valoarea pe care o aveau atunci când au fost crescute. Apoi, se adaugă câteva produse la care se face reclamă că ar fi 'supermegamaxireduse', dar care au și ele un adaos frumușel pentru vânzător (de pildă, un frigider costă pe site la fel ca-n magazin, ceea ce este o imbecilitate, pentru că magazinul are un adaos de 25%, ce reprezintă doar valoarea chiriei. Deci, dacă pe site frigiderul apare acum mai ieftin cu 25% aia nu e reducere de Black Friday, e prețul fără chiria de magazin, deci o mare păcăleală).

Apoi, se face multă reclamă, pe net, la radio și la tv – că deh, profiturile de pe urma proștilor care vor cumpăra mult vor fi foarte mari – și rezultă Black Friday, cea mai mare invenție de păcălit fraieri.

Cumpărături fericite gușterilor care așteaptă startul păcălelii!"

Vezi și: Țeapă uriașă la Domo de Black Friday 2014 - FOTO


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25