Urmărește emisiunea live


Dragnea: Zgonea, omul lui Iohannis. Slab și ineficient

PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi seara, că Valeriu Zgonea a devenit în ultimele luni omul preşedintelui Klaus Iohannis, adăugând că preşedintele Camerei Deputaţilor a fost doar un instrument slab şi ineficient.

'A fost omul lui Iohannis în ultimele luni (Valeriu Zgonea - n.r.), nu a fost omul lui Iohannis de la început. Domnul Zgonea spunea de câteva luni de zile cui vrea să audă, şi mie, şi altor colegi care au şi spus, că PSD trebuie să ajungă la 20% pentru că nu se mai poate accepta ca PSD să aibă mai mult, ca un partid în România să aibă mai mult de 20%, şi înseamnă că având obiectivul ăsta a fost susţinut, a fost încurajat de unii şi de alţii, inclusiv de domnul preşedinte Iohannis', a spus Dragnea, la România Tv.

El a adăugat că Zgonea 'nu a avut capacitatea de a spiona' pentru preşedinte, fiind 'un instrument slab şi ineficient'.

'Greşeala nu a fost a lui, ci a celor care i-au dat o valoare mai mare decât o are. Nu e vina lui, atâta poate. A fost instrumentul lui Iohannis şi al altor adversari politici. Din moment ce tu spui, ca preşedinte executiv al partidului, că unul din obiectivele tale trebuie să fie ca PSD să fie sub 20%, ce mai poţi comenta?', a menţionat preşedintele PSD.

Dragnea a mai spus că îl interesează foarte puţin dacă sunt agenţi acoperiţi în PSD, pentru că, chiar dacă aceştia există, 'sunt foarte proşti', deoarece niciunul nu îl poate influenţa pe el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel