EXCLUSIV  Democraţie, abuz. Dragnea: Vor ieşi la iveală nişte lucruri îngrozitoare. Merg din abuz în abuz

Joi, 21 septembrie, Liviu Dragnea, președintele PSD, în cadrul unui interviu acordat DC News, a spus că vor ieşi la iveală nişte lucruri îngrozitoare.

„Ascultăm înregistrări, vedem stenograme, declaraţii ale mai multor oameni. Rezistenţa este uriaşă. De ce? Pentru că în momentul în care putregaiul acesta se face praf, vor ieşi la iveală, probabil, nişte lucruri îngrozitoare”, consideră Liviu Dragnea.

„Toţi cei care au făcut, care au conceput aceste acţiuni sunt îngroziţi de posibilitatea – pe care acum un an şi ceva nici măcar nu o luau în calcul - că ar putea să dea explicaţii, să fie traşi la răspundere. Din cauza aceasta, rezistenţa e atât de mare şi nu mai ţin cont de nimic. Merg din abuz în abuz. (...) Presiuni, ameninţări, şantaj, doar- doar reuşesc să păstreze în continuare - cât or mai putea – din această parte a acestui regim”, a declarat preşedintele PSD în cadrul interviului.

„Sper ca, într-un timp rezonabil, aceste lucruri să nu mai existe în România. În istorie, toate regimurile care au fost construite pe teroare, pe frică, în final au cedat”, a spus liderul PSD. Întrebat dacă finalul poate fi şi peste zece, 40 de ani, Dragnea a spus că are speranţe la o perioadă rezonabilă.

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel