Dragnea, veste de la Dăncilă: Să ne mai întrebe Iohannis

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, în ședința Consiliului Național, că Viorica Dăncilă i-a dat o veste minunată, chiar de ziua Premierului României. 

"Doamna Premier, de ziua ei, mi-a dat o veste foarte bună. Că va aproba, foarte curând, până la sfârșitul anului, cele trei programe majore pentru România, despre care am discutat de curând: Fondul de investiții locale de 10 miliarde de euro, Fondul de dezvoltare a sistemului balnear din România, de 310 milioane, pentru 31 de stațiuni balneare, și Schema de ajutor de stat pentru o mie de grădinițe olimpice cu profil sportiv. De abia aștept să le văd aprobate, avizate, inclusiv de Justiție și de Finanțe. 

De asemenea, ce mi-a mai spus doamna premier și m-a asigurat că așa va fi. Anul viitor, fondul de pensie va crește la 1265 de lei și pensia minimă de la 640 la 704 lei. Și înainte să ne mai întrebe Iohannis dacă avem bani de pensii sau de salarii, să-i spunem că veniturile bugetare au crescut cu 60 de miliarde de lei", a declarat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel