EXCLUSIV  Dragnea, uimit de un candidat PNL: Încerca să ne convingă că e o minciună

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la DCNEWS, că amenzile aplicate de ANPC din cauza neregulilor descoperite la peștele de import înseamnă mai nimic pentru un lanț uriaș de magazine. Președintele PSD a vorbit și de un candidat de la PNL care a susținut că se mănâncă bine în România de când suntem în UE.

„Ce m-a șocat de fapt. Un candidat de la PNL încerca să ne convingă acum câteva zile că este o minciună și că în România se mănâncă mai bine de când am intrat în UE. Să mănânce peștele ăla el și liberalii pentu că nu vor susține în PE această prevedere. De ce să nu susțină? Că nu au curaj să vorbească cu șefii lor. Prima țară care a elaborat proiectul de lege suntem noi. Va dura mult în instituțiile europene, în PE, în CE până se va adopta ceva valabil pe toată UE, pentru că sunt interese ale companiilor. La noi legea va intra în vigoare indiferent cât vor dori Iohannis și cei din Opoziție să o blocheze. Noi vrem să ne apărăm sănătate noastră și a copiilor noștri", a declarat Liviu Dragnea, vineri, în platoul DCNEWS. 

Liderul PSD a adăugat că își dorește să fie respectată legea. „Ce ne dorim e să respecte legea. Ei au standarde, dar vrem să le aplice și în alte țări. Odată legea aprobată măsurilor vor fi extrem de dure. Am discutat cu cei de la Protecția Consumatorului și Autoritatea Sanitar Veterinară trebuie să își facă investiții și să facă laboratoare. Vreau să știu ca și cumpărător de când e congelată carnea aia. E congelată de o săptămână, de trei ani, de douăzeci de ani. Spuneți-mi un vânzător care și-ar permite să vândă în Germania așa ceva în galantar", a precizat Dragnea.

Reacția liderului PSD vine după ce Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a descoperit nereguli la peștele de import, în hypermarket-urile din zona București-Ilfov, după ce au efectuat o serie de acțiuni de verificare urmărind recepționarea, depozitarea, procesarea și comercializarea mărfii.

VEZI ȘI: Dragnea: Am văzut poze. Să înceteze! Mergem și pe acțiuni penale!

Liviu Dragnea, interviu DCNEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel