Urmărește emisiunea live


Dragnea - Tudose, remaniere. Năstase, mesaj: Coabitarea poate fi necesară

Adrian Năstase a avut prima reacție după scandalul dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose care a dus la remanierea lui Răzvan Cuc, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb.

Într-o postare pe blogul personal, despre coabitare, Adrian Năstase transmite că în momentul în care ”președintele unui partid aflat la guvernare nu este premier” coabitarea poate fi necesară.

Totodată, Adrian Năstase a postat la textul respectiv, ironic, două curci care coabitau cu mai multe pisici la Cornu.

”Co-abitarea inseamna ca, in anumite conditii, intr-o societate civilizata, este necesar sa con-vietuiesti cu o alta persoana. Esti nevoit, in mod obiectiv, sa faci acest lucru. Poate fi vorba de vecini dar si de reprezentanti ai institutiilor statului.

Coabitarea poate fi determinata, in politica, de alegatori. Ei pot alege un parlament de o anumita culoare si un presedinte de alta culoare. Este cazul si acum. Se spune ca alegatorii nu gresesc niciodata. Am unele indoieli. Spre exemplu, atunci cand l-au votat de doua ori pe Basescu. Dar asta e...Istoria nu poate fi schimbata. Problema este ce invatam din ea.

Coabitarea poate fi necesara si atunci cand presedintele unui partid aflat la guvernare NU ESTE si premier. Apare necesitatea unui alt tip de coabitare.

Important este ca aceste tipuri de coabitare sa se bazeze pe regulile constitutionale dar si pe reguli clare, de departajare a competentelor”, a transmis Adrian Năstase pe blogul personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel