Dragnea - Tudose, răboi. Ţuţuianu: Există riscul ca PSD să piardă şi guvernarea

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Mihai Tudose declară că nu poate spune că se află „într-un moment fericit" al relației sale cu Liviu Dragnea. De asemenea, a reiterat faptul că va cere plecarea din Guvern a cinci membri ai cabinetului său. Adrian Ţuţuianu spune care este poziţia sa.

„Există riscul ca PSD să piardă şi guvernarea, compromisul este soluţia. (...) Trebuie să aleg soluţia care ţine cont de interesele partidului, care sunt să guverneze şi să termine disputele interne”, a spus Adrian Ţuţuianu într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

„Oamenii care ne-au votat sunt extrem de neliniştiţi şi dezamăgiţi de modul în care este realizată guvernarea. Trebuie să punem capăt acestor dispute, cred că trebuie să dăm forţă suficientă primului ministru să conducă acest Guvern, asta nu înseamnă lipsa controlului partidului asupra Guvernului, trebuie să dăm şansa celor pe care i-am nominalizat în funcţii de responsabilitate ministerială să pună în aplicare un program”, a declarat Ţuţuianu.

[citeste si]

„Cu schimbări la două-trei luni de zile, niciodată nu vom avea un Guvern eficient”, a precizat Ţuţuianu. Întrebat dacă Liviu Dragnea face rău partidului, acesta a răspuns astfel: „Rău fac toţi cei care sunt implicaţi în aceste dispute. Apelul meu va fi la unitate”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel