Dragnea - Tudose, CEx PSD. Cătălin Ivan, mesaj: Orice vot pentru el e împotriva PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan a transmis un mesaj înaintea CEx-ului PSD de azi. Acesta a precizat că orice vot pentru Dragnea e de fapt un vot împotriva PSD. Cătălin Ivan spune că Dragnea a avut permanent o agendă proprie și oferă cinci argumente în sprijinul teoriei sale.

”Câteva argumente care susțin ideea că Liviu Dragnea a avut permanent o agendă proprie și a sacrificat partidul, argumente care face orice vot de astăzi pentru Dragnea să fie de fapt un vot împotriva PSD:

1. S-a dovedit că, în timp ce partidul era angajat total în luptă cu Traian Băsescu, Dragnea tăia porcul, căra vin scump, juca tenis și își făcea vacanțele cu oamenii cei mai importanți din sistemul opresiv creat de Băsescu. A se vedea insistența cu care i-a căutat loc în guvernul PSD Oanei Schmidt Haineala.

2. Încercarea de o impune pe Sevil Sheidehh, contabilă afacerilor necurate ale lui Dragnea și a celor din jurul sau, fără nicio legătură cu partidul. Până să o scoată Mihai Tudose din guvern, această a gestionat 80% din fondurile de investiții ale României.

3. Eliminarea din structurile de conducere a tuturor liderilor cu expertiză în diferite domenii, blocarea activității departamentelor de specialitate, impanarea cu incompetenți absolut toate structurile administrației publice centrale și locale.

4. Destructurarea partidului în teritoriu prin dizolvarea foarte multor organizații de partid, izolarea sau excluderea membrilor incomozi, oferirea liderilor PD din Ardeal controlul asupra multor organizații PSD, pe bază unor negocieri în interes personal

5. Agendă lui Liviu Dragnea a fost permanent una personală și ascunsă, PSD reprezentând doar instrumentul prin care acesta urmă să-și atingă propriile obiective. În toate momentele controversate din ultimul an nu a existat niciodată, fără excepție, vreo discuție în partid sau vreun aviz din partea acestuia. Dar PSD a decontat permanent că imagine, încredere și voturi”, a transmis Cătălin Ivan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel