Dragnea-Tudorel Toader, situaţia DNA. "Răspunsul este NU categoric"

Dragnea spune că ministrul Justiţiei nu va fi chemat în coaliţia de guvernare să prezinte un punct de vedere privind DNA.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu va fi chemat în coaliţia de guvernare pentru a prezenta un punct de vedere privind DNA.

Întrebat dacă ministrul Justiţiei va fi chemat în coaliţia de guvernare să prezinte o situaţie privind DNA, Dragnea a spus: 'Răspunsul este nu categoric'. El a explicat că raportul privind activitatea Ministerului Public, care va fi prezentat în Parlament, şi un eventual punct de vedere faţă de situaţia de la DNA sunt două chestiuni diferite.

'Eu am înţeles de la domnul Toader, din conferinţă de presă, că sunt două chestiuni distincte - şi anume raportul pe care ministrul Justiţiei îl face despre activitatea Ministerului Public în ansamblu şi pe care este obligat prin lege să-l prezinte în Parlament şi al doilea subiect este legat de un eventual punct de vedere faţă de situaţia de la DNA, care nu are legătură cu raportul care va fi prezentat în Parlament nu ştiu când', a spus Dragnea, întrebat dacă ministrul Justiţiei va mai veni în Parlament să prezinte raportul care vizează activitatea DNA.

[citeste si]

Totodată, el s-a declarat mulţumit de activitatea ministrului Justiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel