Dragnea: Teodorovici mi-a zis că vrea să fie președinte

Dragnea_Teodorovici
Dragnea_Teodorovici

Liviu Dragnea a spus, referindu-se la situația de marți din Comisia de buget-finanțe a Senatului, că Teodorovici nu înseamnă PSD. Comisia, condusă de senatorul social-democrat, a desființat trei măsuri ale Guvernului PSD-ALDE.

Liviu Dragnea a dat de înțeles că Teodorovici și-ar putea pierde funcția de președinte al Comisiei Economice.

"Deocamdată nu vorbim de sancțiuni, ci de atitudini. Eu cred că la Teodorovici este o altă problemă. În primăvară a venit la mine și mi-a cerut să-l susțin să devină președinte al Comisiei Economice din Senat. Mi-a zis că vrea să fie președintele Comisiei Economice. Poate din cauza acestei funcții are o astfel de atitudine", a zis Liviu Dragnea.

"Nu am avut onoarea încă să vorbim. În legătură cu votul pe care l-a dat vom avea o discuție în CExN. Trebuie să ne amintim cu toții că această majoritate parlamentară este constituită ca să susțină un Guvern, nu să-l blocheze. Este foarte ușor să se facă exerciții de imagine, să se critice Guvernul, miniștrii și măsurile guvernamentale. Un lucru este sigur: programul de guvernare trebuie pus în practică și aceasta este una dintre principalele atribuții ale majorității parlamentare", a mai zis președintele PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel