Dragnea - Teodorovici, întâlnire cu Robert Negoiță după respingerea propunerilor

Dragnea_Teodorovici
Dragnea_Teodorovici

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, participă miercuri la şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România.

Săptămâna trecută, Asociaţia Municipiilor din România a respins categoric propunerile Ministerului Finanţelor Publice privind preluarea integrală a unor categorii de cheltuieli descentralizate şi a solicitat Executivului să asume integral de la bugetul de stat cheltuielile privind protecţia copilului şi a persoanelor cu dizabilităţi, conform programului de guvernare.

Duminică, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România, Robert Negoiţă, anunţa că liderul social-democraţilor Liviu Dragnea va participa la o întâlnire cu membrii asociaţiei pentru a discuta despre proiectul de buget pe anul 2019.

"Am avut o discuţie în şedinţă. Mi-a promis domnul preşedinte Liviu Dragnea că va veni la o întâlnire cu Asociaţia Municipiilor", spunea Negoiţă.

În această săptămână, liderii coaliţiei de guvernare s-au întâlnit în fiecare zi cu ministrul Finanţelor pentru discuţii pe marginea proiectului de buget pe anul în curs.

 Vezi și: Virgil Popescu (PNL): Teodorovici blochează distribuţia de gaze în România!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel