Dragnea - Tăriceanu. SRS: Este scos din jocul politic pentru totdeauna

Denisa Zamfir / 03 sep 2018 / 12:21 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu
Descriere foto: Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, înainte de a pleca în vacanță, a cerut să fie date motivările în dosarele lui Liviu dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a comentat situația.

Până la momentul actual, motivările nu au fost date, anunță România TV.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține că acest moment este foarte dificil mai ales pentru Liviu Dragnea pentru că în cazul în care va primi o pedeapsă definitivă, oricât de mică ar fi, va fi scos din jocul politic pentru totdeauna.

''Este destul de dificil pentru Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, cu atât mai mult cu cât e clar că ambii intenționează să candideze pentru funcția prezidențială. De altfel, la mare distanță, cea mai grea situație o are domnul Dragnea, care are deja o condamnare definitivă cu suspendare și dacă se confirmă fie și parțial cea de-a doua condamnare, care încă nu a trecut prin apel, atunci domnul Dragnea merge automat după gratii indiferent de cât de mică este pedeapsa primită. În acest caz, este scos automat din jocul politic pentru totdeauna și începe lupta internă în interiorul PSD nu numai pentru ocuparea funcției sale și schimbarea întregii echipe de conducere.

Atâta timp cât președinta Înaltei Curți a călcat pedala de accelerație, solicitând rapid motivările, e clar că undeva există intenția de a se soluționa înainte de primele alegeri aceste situații și în primul rând situația lui Dragnea. Este și în avantajul PSD să se soluționeze rapid ca nu care cumva perioada alegerilor să concidă cu o criză internă în PSD.'', a declarat Sorin Roșca Stănescu în cadrul jurnalului de știri de la România TV.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25