EXCLUSIV  Dragnea, stadion Alexandria. Gabi Szabo, mărturisiri neașteptate despre scandal: ”Eu sunt vinovată”

Informații inedite despre scandalul stadionului din Alexandria în care a fost implicat Liviu Dragnea.

Campioana olimpică și mondială la atletism, dar și fost ministrul al Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo a vorbit la interviurile DC News Live despre finanțarea stadionului din Alexandria care a iscat un scandal uriaș.

Stadionul municipal din Alexandria urmează să fie dat spre finanţare către Compania Naţională de Investiţii (CNI). 

Reprezentanţii Uniunii Salvaţi România s-au declarat revoltaţi de propunerea privind alocarea, prin Compania Naţională de Investiţii, a aproape 40 de milioane de euro pentru modernizarea stadioanelor din Alexandria şi Craiova, acuzându-l pe Dragnea că aceste sume reprezintă bani "irosiţi pe stadioane omagiale". 

Gabriela Szabo a mărturisit că ea se face ”vinovată” de întregul scandal. Marea sportivă a explicat la DC News Live situația.

”Am avut și norocul (nr. - pe vremea când era ministru Sportului) să am o relație foarte bună cu ministerul Dezvoltării. Era condus atunci de domnul Liviu Dragnea. Am semnat un protocol de colaborare de 110 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii sportive la nivel de România. Foarte multe panglici care se taie astăzi, fie la bazine, săli de sport, vin din acel protocol pe care l-am semnat. Pe mine mă bucură.

Scandalul cu stadionul de la Alexandria, eu am insistat să se facă stadion la Alexandria și sală de sport. Pentru că am fost într-o vizită de lucru, dar înainte de a fi ministru, la un eveniment cu copii și m-am speriat. Umblau șobolanii prin stadion la Alexandria. Și vestiarele erau vai de mama lor. Eu am spus că dacă aș fi părinte nu mi-aș lăsa copilul nicio secundă în sala respectivă. După ce am intrat în sala de sport din Alexandria, m-am speriat din nou când am văzut în ce condiții de degradare era. Atunci am decis să facem ceva cu toate riscurile. Ne legăm de persoane când nu ar trebui, când efectiv nu avem infrastructură sportivă iar sportul românesc se bazează pe infrastructura din anii 60-70, iar de atunci nu am făcut nimic”, a declarat Gabi Szabo la DC News Live. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel