Dragnea spune cine va ajunge președinte în 2019

Liviu Dragnea este de părere că, în 2019, va ajunge preşedinte al României o persoană care a fost aleasă anterior ca autoritate locală.

"Eu am fost ales local, domnul prim-ministru a fost ales local, preşedintele Românei a fost ales local şi, probabil, şi în 2019 tot o autoritate care a fost aleasă local va fi ales preşedinte. Aceasta spune ceva. Administraţia locală este sistemul public care e cel mai apropiat de oameni. Astea creează avantaje pentru toţi aleşii locali, care sunt mult mai ancoraţi în realitate şi nu vin la Bucureşti să vorbească discuţii. În fiecare zi, alesul local este oprit pe stradă, tras de mânecă de către cetăţeni, care au probleme concrete, zilnice şi pe care trebuie să le rezolvăm', a precizat el, marţi, în cadrul Adunării Generale a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România.

El a precizat că mulţi ani de-a rândul autorităţile centrale 'au ţinut la Bucureşti tot pachetul de decizii'. În acest sens, a adăugat el, în perioada 1996 - 2000, preşedintele de CJ sau primarul nu aveau 'aproape niciun fel de pârghii' administrative sau financiare, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel