Dragnea, solicitare pentru Tudorel Toader

 Ministrul Justiţiei trebuie să prezinte un calendar de promovare a legilor justiţiei, dar şi o poziţie publică faţă de întâmplările din ultima perioadă, a declarat, luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. 

"S-a convenit astăzi să prezinte un calendar de promovare a legilor justiţiei şi, de asemenea, cred că era firesc şi este firesc în continuare să aibă o poziţie publică faţă de nenumăratele întâmplări din ultima perioadă generate de stenograme, de înregistrări, de dezvăluiri şi aşa mai departe", a declarat Dragnea la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD. 

El a argumentat că "începe să se vorbească în mod serios chiar de un conflict între două puteri ale statului, poate chiar trei puteri ale statului". 

"Această situaţie nu profită nimănui sau cineva poate crede că îi profită, dar face o mare greşeală. Acest război nu mai trebuie să fie alimentat. Deci, e o situaţie care, după părerea mea, trebuie tranşată într-un termen rezonabil, în aşa fel încât să revenim la normalitate în această ţară, pentru că avem provocări uriaşe şi mize uriaşe, oportunităţi foarte mari de care România trebuie să beneficieze. Şi nu ne învârtim toţi în jurul unei bălţi, indiferent cum se numeşte acea baltă", a adăugat liderul PSD, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel