Dragnea, sigur că PNL nu va surprinde în Parlament pe descentralizare

Vicepremierul Liviu Dragnea este "absolut sigur" că PNL nu se va opune în Parlament angajării răspunderii pentru descentralizare, în pofida faptului că mai mulți liberali critică această soluție.

“Cred că partenerii din coaliție vor susține și angajarea răspunderii și legea bugetului de stat pentru că sunt construite împreună, au fost discuții, dezbateri, am avut consultări foarte dese, practic forma finală și la legea descentralizării și la legea bugetului de stat este realizată în comun. Deci nu poate să aibă (PNL, n.red.) alt punct de vedere decât cel pe care l-au avut când am elaborat cele două legi”, a declarat Dragnea, pentru site-ul pesurse.ro.

El a precizat că deși sunt încă discuții ridicate, inclusiv la televizor, din partea liberalilor, cu privire la descentralizare, până la urmă toți vor susține proiectul, întrucât "este greu" ca PNL să-și asume că nu vrea "ruperea de comunism".

“Și din partea PSD mai continuă, dar până la urmă vom susține toți, pentru că este greu ca un partid să-și asume că nu dorește să ne rupem de comunism, mai ales un partid modern, cum este PNL-ul, că asta înseamnă descentralizare, să ne rupem de vechiul sistem comunist”, a precizat vicepremierul.

La întrebarea dacă este sigur că PNL nu va produce o surpriză în Parlament pe descentralizare, Liviu Dragnea a răspuns ferm: “Sunt absolut sigur”.

Guvernul își va asuma răspunderea pe Legea descentralizării, în 15 noiembrie, în fața Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel