Dragnea: Se vor supăra Victor și Crin, dar o să spun asta

Liviu Dragnea, invitat la România TV, în emisiunea Simonei Gheorghe, "România exclusiv", a spus de ce s-a rupt USL.

"O să spun ceva de se vor supăra și Victor și Crin pe mine. Cred că toți am fost imaturi. Să nu credeți că nu mă doare sufletul acum când vorbim. Ideea cu USL a fost a mea. Eu i-am strâns la o discuție la sfârșitul lui noiembrie 2010. Ei nu credeau în acest proiect, dar după două-trei întâlniri, toată lumea a început să creadă și s-a dovedit un succes. Cred cu sinceritate că am fost înfășurați așa într-o manipulare extrem de profesionistă și eficientă", a zis președintele PSD.

Întrebat cine îi manipula, Liviu Dragnea a zis: "Ne întâlneam la USL. Crin, începând din octombrie 2013, venea foarte supărat la aceste întâlniri. Și eu îl cunosc pe Crin. Am avut o relație foarte bună cu el. Este un om pe care eu îl respect foarte mult. Venea și se vedea că nu mai are încredere în Victor, în primul rând, și în mine, în noi toți, în această alianță. Ce-l deranja foarte mult? Televiziunea dumneavoastră! Eu nu stau tot timpul să văd știrile la televizor. După care și alte televiziuni, și alte televiziuni. Tot vedea la TV că noi, de fapt, avem de fapt un plan ascuns și vrem să rupem USL-ul. Ei, și toată această campanie a reușit. Și din foarte buni prieteni, am fost foarte buni prieteni, noi trei, patru, și cu Daniel Constantin și cu Eduard Hellving".

[citeste si]

"Eu am fost foarte sincer. Este pentru prima dată când spun lucrurile acestea. Dar vreau să înțelegeți ceva. Eu nu am spus de presă. Dumneavoastră nu vă treziți dimineața și spuneți... pe cine mai păcălesc astăzi? Niciodată n-am spus asta și nu o să spun. Problema este a noastră, nu a dumneavoastră. Sigur... dumneavostră preluați o știre. Dacă cineva spune, apare pe surse: a spus Gigel ceva despre Ionel, considerați că este important și o dați. Dacă și Gigel și Ionel cred în ea, asta este! De aceea am spus că am fost imaturi. Din păcate, asta e ideea", a mai zis Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel