Dragnea, scrisoare deschisă către Cioloș: De urgență, în Parlament

Președintele PSD, Liviu Dragnea, îi adresează premierului Dacian Cioloș o scrisoare deschisă. 

SCRISOARE DESCHISĂ

 

În atenţia domnului Dacian Cioloş,

Prim-ministru al României

Domnule Prim Ministru,

 

În ultima perioadă au apărut în spațiul public mai multe semnale alarmante privind intenția Guvernului de a lua o serie de măsuri îngrijorătoare, cum ar fi plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activități independente prin  schimbarea radicală a Codului Fiscal. Aș vrea să subliniez cât se poate de clar că mă opun categoric acestor măsuri, pe care le consider extrem de dăunătoare și contrare acțiunilor care ar trebui întreprinse pentru relansarea activității economice din România.

Mai mult decât atât, există o întrebare chiar mai îngrijorătoare decât cele de mai sus: Intenția Guvernului de a lua astfel de măsuri are cumva la bază o înrăutățire a indicatorilor economici în țara noastră? Din acest motiv, vă rog să prezentați de urgență în fața camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situația economică reală a țării, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial și creșterea economică estimată care stă la baza execuției bugetare.

Totodată, consider că este absolut necesar să avem o poziție clară din partea dumneavoastră cu privire la intențiile reale ale Guvernului, întrucât informațiile contradictorii care vin, în mod direct sau indirect, din partea membrilor executivului generează confuzie și îngrijorare în rândul investitorilor, salariaților și al tuturor celorlalți cetățeni. 

Cu stimă,

Liviu Dragnea

Președintele Partidului Social Democrat

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel