Dragnea, scandal la ÎCCJ. Maria Vasii: Ar trebui să avem demisii

Avocatul Maria Vasii a comentat incidentele de la ÎCCJ, din timpul termenului procesului lui Liviu Dragnea.

Maria Vasii a declarat că a fost o ”zi foarte tensionată” și că este ”dezamăgită profund” de modul în care a fost asigurată paza și securitatea persoanelor chemate la ÎCCJ.

”Chemarea a fost pentru ora 13. Din păcate am intrat după 15:30. A fost o zi foarte tensionată. Trebuie să mărturisesc că m-a dezamăgit profund modul în care a fost asigurată paza și securitatea persoanelor chemate la judecată. 

Într-un stat de drept, așa cum România se afirmă a fi, mâine ar trebui să vedem câteva demisii. Un asemenea obiectiv cum este Înalta Curte de Casație a fost lăsat de izbeliște. Este regretabil că unele televiziuni au prezentat în cursul serii imagini și afirmații din care ar reieși că cineva a chemat oamenii respectivi pentru a-l apăra pe domnul Dragnea. Nu este așa. La un moment dat m-am adresat Înaltei Curți pentru a asigura liniștea și decența în modul în care sunt tratați cei care sunt chemați la judecată.

Mi s-a răspuns oficial că vor fi luate măsuri pentru ca incidentele din cursul dimineții să nu se repete. Am văzut ce măsuri s-au luat...(...) Cert este că nu am avut parte nici de securitate, nici de liniște, nici de pază. A fost un moment mai mult decât stânjenitor și regretabil pe care sper să nu-l mai văd niciodată în jurul unei asemenea instituții”, a declarat Maria Vasii la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel