Dragnea, SCANDAL cu un protestatar: La pușcărie să mergi tu, securilă - video

Dragnea
Dragnea

Protestatarii au sărit pe Liviu Dragnea.

În timpul unor declarații de presă, protestatarul Marian Ceaușescu a început să țipe la adresa șefului PSD. ”Un penal, condamnatul Dragnea! Să mergi la pușcărie”, i-au strigat protestatarii.

La un moment dat, Liviu Dragnea i-a strigat: ”La pușcărie să mergi tu, securilă!”. Președintele PSD nu a putut să facă prea multe declarații fiind bruiat de zgomotul făcut de protestatarii care strigau la el.

Liviu Dragnea și primarii au avut o întâlnire pentru o discuție pe tema bugetului pe anul 2019. Întâlnirea de la Asociaţia Municipiilor din România (AMR) la care a participat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a încheiat fără o concluzie. 

Administraţiile locale vor avea venituri cel puţin la nivelul celor din anul precedent, a declarat miercuri, după o întrevedere cu reprezentanţii Asociaţiilor Municipiilor din România, preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Fondurile alocate la nivel naţional către administraţiile locale vor înregistra, în 2019, o creştere cu 27%

Potrivit acestuia, fondurile alocate la nivel naţional către administraţiile locale vor înregistra, în 2019, o creştere cu 27%. ”În discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii Guvernului zilele trecute şi cu alţi colegi din Parlament, cu preşedintele Tăriceanu, am primit asigurări de la Guvern că vor avea cel puţin bugetele pe care le-au avut anul trecut şi o mare parte din municipii vor avea venituri mai mari, inclusiv cu cheltuielile incluse din plata însoţitorilor persoanelor cu handicap, iar la judeţe şi la comune veniturile vor fi substanţial mai mari. Este o creştere de 27% pe toată administraţia locală din cote defalcate din impozitul pe venit şi din TVA, care va veni către administraţia locală faţă de anii precedenţi”, a afirmat Liviu Dragnea.

Conform liderului social-democraţilor, cota defalcată din impozitul pe venit pentru administraţiile locale va creşte la 60%. Liderul PSD a dat asigurări că Executivul va aloca fonduri pentru toate primăriile sau consiliile judeţene care nu îşi vor putea acoperi cheltuielile. ”Guvernul va aloca sumele necesare dacă cumva o localitate sau un judeţ, prin sarcinile pe care le primeşte, nu le acoperă”, a adăugat Liviu Dragnea.

VEZI ȘI: Ce trebuie să faci dacă uiți banii în bancomat

 

Din ce țară spune Mircea Badea că provine atunci când este întrebat de o persoană în străinătate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel