Dragnea, scandal cu o jurnalistă: Vă spun ca-n Teleorman!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a răbufnit la adresa unei jurnaliste. 

”Terminați cu prostiile astea! Cu cine să negociez cu statul paralel? Dacă dvs. știți oamenii cu care se poate negocia înseamnă că se poate negocia, înseamnă că ceea ce spunem de foarte mult timp este adevărat! Că se poate negocia! Noi nu știm să negociem că nu știm cu cine” a răspuns Liviu Dragnea la întrebările unei jurnaliste despre astfel de negocieri. 

”Eu vă întreb cum răspundeți dvs.” a subliniat jurnalista, iar Liviu Dragnea a intervenit nervos: ”Nu! Eu vă cer public să faceți o plângere la Parchetul General! Dacă nu știți s-o faceți, întrebați-l pe dl Orban”. 

”Eu nu vreau să plec ca prostul din această funcție”

Iritat de întrebările jurnaliștilor despre modificarea Codului Penal și cum l-ar putea scăpa, Liviu Dragnea a mai afirmat: ”Faceți o teză de drept în ceea ce mă privește dacă aveți această obsesie. Eu spun de un an și ceva, le-am spus și colegilor mei, când mi-am asumat aceste lucruri știam ce mă așteaptă și știu ce mă așteaptă. Eu nu vreau să plec ca prostul din această funcție. Foarte simplu, vă spun pe românește, ca la noi, în Teleorman. Vreau să duc această luptă până când sper ca fiecare român să știe că poate avea încredere în justiție”. 

Liviu Dragnea a concluzionat că vrea doar să lase o țară mai bună ”și eu cred că Dumenezeu ne va ajuta”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel