Dragnea, săgeți ironice către Iohannis: A fost de o violență rară

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ironizat, luni, la Timișoara, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis după ameninţările preşedintelui rus Vladimir Putin la adresa României şi Poloniei, precizând că reacţia a fost "de o violenţă rară".

"Reacţia statului român la ameninţările lui Putin a fost una de o violenţă rară. S-au dus la un maraton. Deci cred că Putin la ora asta şi tot Ministerul Apărării din Rusia, tremură, se ascund pe undeva prin Siberia. S-au speriat foarte tare. O asemenea ameninţare cu un maraton este de o violenţă nemaîntâlnită şi ne-a speriat inclusiv pe noi. Deci reacţie foarte puternică, adică toţi am fost mândri că am fost români şi că suntem conduşi atât de bine, pe această cale a maratonului", a declarat Liviu Dragnea, citează România TV.

Citește și: Putin amenință România: Este în raza de acțiune a rachetelor noastre

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, la Atena, că România şi Polonia s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruseşti, deoarece găzduiesc elemente ale scutului american anti-rachetă.

Carmen Iohannis a alergat, sâmbătă, într-o cursă de semi-maraton la Sibiu, în scopuri umanitare. Principalul susținător al lui Carmen Iohannis a fost chiar soțul său, președintele Iohannis, care a venit pe bicicletă la locul competiției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel