Dragnea, replică tăioasă pentru Gorghiu: Nu există limită a mizeriei...

Liviu Dragnea reacționează dur după ce Alina Gorghiu a făcut o declarație "răutăcioasă" la adresa liderului PSD.

Alina Gorghiu a semnalat că Liviu Dragnea s-ar putea alege cu un nou dosar penal, după modelul celui al lui Victor Ponta cu Tony Blair.

„E mai prin ţară, mai pe afară domnul Dragnea în campanie. Acum pozează în frecventabil viitor prim ministru, dar mi-e teamă că o să aflăm peste câţiva ani despre cum a fost ajutat de consultanţi ca în povestea cu Tony Blair. Sunt răutăcioasă acuma. La vizitele domniei sale pline de substanţă în afara ţării. La vizita din Suedia şi nu numai. (...)Domnul Dragnea este într-o campanie asiduă, de la flipchart până la vizite organizate de consulanţi ai domniei sale, probabil pe sume interesante, pentru că există această disperare la Liviu Dragnea de a ajunge prim-ministru", a declarat Alina Gorghiu la Hotnews.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a oferit o replică dură, într-o intervenție prin telefon în emisiunea 100 de minute, de la Antena 3: „Nu o să am un dosar din mai multe motive. Lună de lună de întânim cu lideri, unde vin preşedinţii de partide. Eu am primit invitaţii oficiale şi de la premierul Suediei şi de la cancelarul Austriei, vineri o să mă vad cu alţi oficiali. Am înţeles că nu există limită a mizeriei politice în campanie electorală, dar să fii atât de mizerabil şi să jigneşti lideri europeni. Eu discut de invitaţii oficiale şi iată ce se rostogoleşte în presă. O minciună", a declarat liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel