Dragnea, replică pentru Ponta, despre Coldea

Președinte PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declarația fostului premier Victor Ponta, potrivit căreia îi ducea prietenului său, Florian Coldea, sticle de vin. 

Liviu Dragnea a afirmat că nu este ”nici naş, nici fin” pentru fostul director adjunct al SRI. 

În ultima perioadă, între Liviu Dragnea și Victor Ponta este un schimb de replici purtat la distanță. Victor Ponta a afirmat că și-a câștigat libertatea de exprimare în PSD, după ce i-a înmânat lui Liviu Dragnea, demisia sa în alb. Președintele PSD este de părere că Victor Ponta are un plan bine pus la punct și că, spre sfârșitul anului, își va fonda propriul partid, dar nu înainte de a încerca să aducă prejudicii guvernării și PSD-ului. 

[citeste si]

Replica lui Liviu Dragnea vine după ce Victor Ponta a povestit cum liderul PSD îi ducea cadou lui Florian Coldea sticle de vin.

Victor Ponta spune că el nu îl atacă pe Liviu Dragnea, ci doar răspunde unor acuze venite din partea şefului PSD.

"Sa comentez minciunile si prostiile "Carmaciului" din Teleorman?? Mai bine nu .... sunt lucruri mult mai importante de facut! Dar inteleg frustrarea si lasitatea cu care sunt atacat non stop.

Update - vad ca inca sunt oameni suficient de orbi sau mintiti care spun sa nu il mai atac pe Dragnea - dragii mei, va rog cititi ca eu doar AM RASPUNS la niste murdarii si aberatii!

Ma duc sa imi primesc "plata" de la Basescu, Soros si SRI.

Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin "Opus One" pe care le ducea "prietenul" Liviu pentru prietenul lui Florin!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Opus One este un vin roşu cupajat, din Napa Valley (California, SUA), foarte bine cotat şi foarte scump, o sticlă costând 2.000 de lei pe site-urile specializate în vin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel