Dragnea, reacție nervoasă. Chirieac: Băsescu fura și nu pățea nimic

Analistul politic Bogdan Chirieac a evocat la emisiunea ”Punctul de Întâlnire” de la Antena 3, episodul în care președintele Traian Băsescu i-a confiscat telefonul jurnalistei Andreea Pană și modul în care presa care îl susținea l-a aplaudat chiar dacă era un gest nepotrivit.   

În contextul recentei reacții nervoase la adresa unui jurnalist a președintelui PSD Liviu Dragnea, Bogdan Chirieac a amintit faptul că România a avut un președinte care a furat un telefon și nu a pățit nimic.

"Domnul Traian Băsescu ieșea precum cucul, la 18.30 și anunța tot felul de chestiuni. Mai mult, nu avea niciun fel de problemă să se ia de gât cu jurnaliștii, în general cu jurnaliștii de la Antena 3. E faimoasă discuția cu Ionuț Cristache care i-a ținut piept lui Traian Băsescu, iar propaganda aplauda de fiecare dată acest lucru. Ziceau: Băsescu e minunat. În sfârșit, unul care fură telefoane și nu pățește nimic, că așa mai sunt unii care fură telefoane... Băsescu nici măcar nu e urmărit de poliție. Asta e valoarea, furi telefonul și nu te urmărește poliția", a spus Chirieac.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel