Dragnea, reacție privind posibilitatea ca Ponta să îşi facă propriul partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a oferit o reacție privind informația potrivit căreia fostul premier Victor Ponta ar avea de gând să îşi construiască propriul partid.

"Nu cred în informațiile care spun că Victor Ponta își face un partid din două motive sau chiar trei. Primul e că Victor Ponta nu e Mircea Geoană, cel de-al doilea e că Ponta nu poate uita ce a făcut PSD-ul pentru el și în al treilea rând Victor e un om inteligent", a declarat Liviu Dragnea într-un interviu pentru România TV.

În plus, președintele PSD crede că fostul premier se va reimplica în viața de partid, în campania electorală, subliniind că Victor Ponta nu și-a spus ultimul cuvânt în politică.

"Trece printr-o perioadă grea așa cum trec și eu. Suntem trei ținte în care se trage din toate părțile: eu, Victor și Tăriceanu. Cred că va avea putera să reziste, așa cum rezist eu, așa cum rezistă și Călin", a adăugat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă fostul premier i-a cerut un număr important de locuri de parlamentar pentru oamenii săi, Liviu Dragnea a replicat: "Nu există oamenii lui Victor  Ponta, cum nu există oamenii lui Liviu Dragnea... La partid nu vine cineva cu liste: eu vreau 10 posturi, eu vreau 20 de posturi. Nu există așa ceva. Dacă cineva se gândește la așa ceva, înseamnă că nu a înțeles nici acum ce înseamnă PSD-ul", a conchis Liviu Dragnea

Scenariul potrivit căruia fostul premier ar pleca din PSD a fost vehiculat în presă după ce trei parlamentari PSD au trecut la PRU, dar și anunțul că sociologul Mirel Palada este noul purtător de cuvânt al partidului condus de Bogdan Diaconu. 

Ce spune Victor Ponta

De altfel, și fostul premier Victor Ponta a infirmat, joi seară, în emisiunea moderată de Lavinia Șandru la realitatea TV, zvonurile potrivit cărora ar plecar din PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel