Dragnea, reacție după sondajul AVANGARDE: Niciodată n-o să mă vedeţi că fac așa ceva

Liviu Dragnea a declarat miercuri că, în calitate de președinte PSD, decontează politic orice critică adusă Guvernului, referindu-se la poziţia sa din cel mai recent sondaj de opinie.

Întrebat despre sondajul AVANGARDE, realizat la comanda DC News, care îl clasează pe locul 5 în topul încrederii, faţă de primarul general al Capitalei, care este pe locul 1, Dragnea a spus că această situaţie este determinată de 'discuţiile 'foarte paşnice' despre ordonanţă'.

'Ca preşedinte al partidului, decontez politic orice critică adusă Guvernului, este firesc să se întâmple asta. Oriunde în lume se întâmplă asta. Niciodată n-o să mă vedeţi că, dacă cumva Guvernul va face o greşeală, ceea ce nu a fost cazul acum, să mă delimitez de Guvern. Eu am investit încredere în acest Guvern, partidul a investit încredere şi vom fi solidari', a spus Dragnea, la Radio România Actualităţi.

Întrebat dacă are în vedere perspectiva de a fi premier, liderul PSD a spus: 'Perspectiva mea nu este asta. Perspectiva mea şi a partidului este ca programul de guvernare să fie pus în practică, este cel mai important pentru români. Instrumentul cu care se pune în practică acest program este Guvernul. Dacă acest Guvern va respecta toate prevederile din programul de guvernare, România are de câştigat'. Pe de altă parte, el a reafirmat necesitatea unei dezbateri pe tema întregii legislaţii din domeniul judiciar şi domeniul justiţiei.

[citeste si]

'Trebuie făcută o dezbatere integrată. Nu cred că este eficient să se ia lege cu lege din acest domeniu şi să se dezbată separat. Şi aici trebuie implicate toate părţile. Trebuie o dezbatere serioasă. Nu cred că trebuie să dureze foarte multe luni, dar trebuie o dezbatere care să cuprindă toată legislaţia din domeniu', a spus preşedintele Camerei Deputaţilor. El a arătat că va fi lansată, în perioada următoare, şi o dezbatere pe tema defrişării pădurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel