Dragnea, răspuns pentru Grindeanu: Am vorbit cu el noaptea trecută

Liviu Dragnea i-a răspuns foarte tăios lui Sorin Grindeanu. Șeful PSD spune că l-a pus serios pe gânduri ultima postare a premierului și este foarte surprins de un asemenea mesaj în condițiile în care ar fi vorbit cu el chiar în urmă cu o noapte.

"Am vorbit cu Sorin Grindeanu noaptea trecută și trebuie să recunosc că am rămas puțin surprins de această postare a sa. Cu tot calmul pe care îl am, este greu să îmi spună mie cineva că eu nu țin la stabilitatea acestei țări. Nimeni nu poate să-mi spună lucrul ăsta. Au fost numeroase tensionate, dar eu nu am marjat la a stimula, la incita să adoptăm anumite acțiuni, măsuri care ar fi putut degenera în instabilitate. Deci, sunt om destul de responsabil. Îi mulțumesc premierului pentru grija pe care mi-o poartă, pentru stabilitatea țării.

(...)

M-a pus foarte mult pe gânduri această postare a lui Sorin Grindeanu și o să analizez fiecare cuvânt. O să-l sun și pe Călin Popescu Tăriceanu să ne consultăm. Premierul Grindeanu continuă să tot dea replici, deși i-am zis să se axeze mai mult pe guvernare. Mă rog, este decizia lui. Eu cred în continuare că este un om de bună-credință. Eu nu am rostit vreo decizie, vreo propunere cu care să merg în Comitetul Executiv Național. Nu pot să înțeleg, " a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Citește AICI mesajul lui Sorin Grindeanu pentru Liviu Dragnea, la care șeful PSD face referire. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel