Dragnea, RĂSPUNS pentru Codrin Ștefănescu: Veți afla de la mine lucruri la care nu v-ați gândit

Liviu Dragnea a reacționat dur după ce Codrin Ștefănescu i-a cerut să explice prezența sa la petrecerile de la sediile SRI. 

Liviu Dragnea a declarat că George Maior ar fi spus jumătăți de adevăr la audierile din comisia SRI. Președintele PSD spune ca va merge și el în comisia SRI și că va declara lucruri la care nimeni nu s-a gândit până acum. 

"Cred că domnul Codrin Ștefănescu poate să ceară explicații privind petrecerile de la camaradul său Gabriel Oprea, care sigur nu are nici o legătură cu sistemul. În ceea ce privește ce am eu de spus, voi spune în Comisia SRI și nu voi merge acolo nici cu jumătăți de adevăr așa cum a făcut George Maior, nici cu minciuni ca alții. Voi spune ceea ce știu pentru că am văzut că se conturează o istorie romanțată. Nimeni nu a făcut nimic, toți au fost buni și a venit de undeva din cer acest sistem. O să aflați de la mine lucruri la care nici nu v-ați gândit. Eu vreau să fac o chestie instituțională, nu vreau să fac tam-tam. După ce vorbesc eu și se va termina și activitatea comisiei SRI în acest domeniu, trebuie să existe niște consecințe. Nu putem să stăm doar pe bârfe și nimeni să nu plătească. Cu așa ceva eu nu sunt de acord. N-am fost niciodată la vreo zi onomastică a lui Maior sau Coldea. Asta ca să lămurim, " a spus Liviu Dragnea.

Mesajul lui Codrin Ștefănescu, din urmă cu o zi 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că Liviu Dragnea trebuie să dea explicații în interiorul PSD și votanților PSD despre participarea la petrecerile SRI.

"Dacă planează suspiciuni vizavi de un coleg din partid, atunci cu siguranță acesta, indiferent de funcție, trebuie să dea explicații publice, nu neapărat pentru Tapalagă sau Doamna Dogioiu, ci pentru noi în interiorul partidului și pentru votanții noștri, este un lucru foarte important. Eu sunt convins că va veni cu aceste explicații în spațiul public. Aștept ca colegul nostru Liviu Dragnea, camaradul meu Liviu Dragnea, să spună mai multe lucruri la comisia de control SRI, unde a și spus că va fi audiat și că va lamuri foarte multe din aceste aspecte", a spus Codrin Ștefănescu, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel