Dragnea, RĂSPUNS la întrebarea cine e Iuda din declarația lui Coldea

Romașcanu - Ciolacu, plecare din PSD. S-a aflat adevărul
Romașcanu - Ciolacu, plecare din PSD. S-a aflat adevărul

Florian Coldea a folosit povestea biblică a lui Iuda pentru a explica că există oameni care au trădat interesele statului român și a spus că acest lucru a vulnerabilizat instituțiile.

Liviu Dragnea a fost întrebat cine crede că este Iuda.

"Eu, în general, nu îi cert pe colegii mei din comisia SRI, nici măcar pe președintele Manda, dar am înțeles că acolo sunt audieri. Acolo nu te duci, citești și pleci. Așa cred eu. Aia nu e audiere, este un seminar unde vine cineva și citește niște hârtii!", a zis Liviu Dragnea care a precizat că nu știe cine este Iuda în acest context.

"Habar nu am la cine se referă și, sincer să fiu, nici nu mă interesează. (...) Să se amenințe ei între ei...", a spus președintele PSD.

Coldea, declarații după audierea la Comisia SRI

Florian Coldea, fostul adjunct al directorului SRI, a amintit joi, după audierea în Comisia SRI, de povestea unui "celebru personaj biblic" care a trădat pentru "30 de arginţi", afirmând că el constată cu îngrijorare faptul că "unii în mod vizibil practică astăzi acelaşi lucru cu interesele statului român".

[citeste si]

"Aş vrea să reamintesc de un celebru personaj biblic, care în urmă cu circa 2.000 de ani a trădat pentru 30 de arginţi. Ce dacă ulterior l-au apucat remuşcările? Lucrul nu s-a putut repara şi răul făcut n-a putut fi rezolvat. Evident, ca orice trădător, destinul i-a sfârşit tragic. Din această perspectivă, constat cu îngrijorare faptul că unii în mod vizibil practică astăzi acelaşi lucru cu interesele statului român. O fac la vedere, extrem de vocal şi fără pic de ruşine. Ba, mai mult, chiar par să-şi facă un titlu de glorie din asta, afectând instituţii fundamentale şi capacităţi democratice de apărare şi protecţie ale statului român. Poate ar fi bine cu toţii să reflectăm la acest episod biblic şi la astfel de personaje. O să revenim cu alte explicaţii pe măsură ce vom lămuri şi alte aspecte cu membrii comisiei", a declarat Coldea, după audierea din Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel