Dragnea râde de Boc: Românii sunt pregătiţi cu aparate foto pentru a vedea cum criza zboară din România

Liviu-Dragnea
Liviu-Dragnea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a "înţeles că la noapte, la ora 0.00", România iese din criză, astfel că "românii sunt pregătiţi să iasă pe străzi cu aparate de fotografiat şi camere video pentru a vedea cum criza zboară din România şi pleacă în altă parte".

Liviu Dragnea a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău, că ieşirea din recesiune nu înseamnă şi ieşirea din criză şi că Guvernul ar trebui să fie atent cu astfel de afirmaţii, întrucât ele pot avea consecinţe grave asupra populaţiei, relatează Mediafax.

"Am înţeles că la noapte (în noaptea de joi spre vineri - n.r.), la ora 0.00, ieşim din criză. Românii sunt pregătiţi să iasă pe străzi cu aparate de fotografiat şi camere video pentru a vedea cum criza zboară din România şi pleacă în altă parte", a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit sursei citate, ieşirea din recesiune nu înseamnă şi ieşirea din criza economică şi "nu se poate afirma ieşirea din recesiune" în condiţiile în care nu se ştie "că într-adevăr căderea economică s-a oprit".

"În plus, ieşirea din recesiune nu se constată după două trimestre în care nu mai este cădere economică", a declarat Dragnea.

Premierul Emil Boc a declarat, la 18 februarie, că sunt semne că România va ieşi oficial din recesiune la sfârşitul lunii martie.

"Sunt primele semne că lucrurile decise au mers în direcţia bună. A venit trimestrul IV din 2010 cu analiza, chiar dacă este o creştere de 0,1 la suă, direcţia este de creştere economică. Pe baza acestor date, este cert că avem toate şansele, în urma analizelor economice, ca la sfârşitul lunii martie România să iasă oficial din recesiune. Pentru a ieşi din recesiune este nevoie de două trimestre consecutive de creştere economică", a spus Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel