Dragnea pune sub semnul întrebării protocolul cu UNPR

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este nesigur dacă protocolul semnat de partidul său cu UNPR rămâne în picioare. 

"Este un protocol între două partide, nu s-a schimbat nimic în relaţia dintre noi. După declaraţiile din week-end şi de luni, sigur că şi noi începem să ne punem semne de întrebare, dar noi sperăm ca acel protocol să rămână valabil. Din partea noastră nu va fi niciun fel de reacţie publică împotriva UNPR", a subliniat Liviu Dragnea, la Adevărul Live.

Deși vinerea trecută, președintele PSD spunea că luni, 7 martie, urmau discuții cu UNPR cu privire la acest protocol, acestea nu au avut loc. Liviu Dragnea subliniază că  PSD are "toată dorinţa şi deschiderea", precizând că nu a discutat cu preşedintele interimar al UNPR, Neculai Onţanu, după declaraţiile recente pe care acesta le-a avut.

[citeste si]    

"Eu am înţeles, poate greşesc, că în aceste zile există frământări în UNPR, care poate sunt fireşti, pentru a se poziţiona unii dintre membrii UNPR în candidat pentru şefia acestei formaţiuni politice şi probabil că, în funcţie de asta, vor să pară mai răi, mai fermi. PSD este un partid care nu a înşelat niciodată pe nimeni", a afirmat Liviu Dragnea, cu privire la afirmaţiile lui Neculai Onţanu. Președintele interimar al UNPR a declarat că există neîncredere în partenerii din alianţa politică, dată şi de "declaraţiile recente ale unor lideri ai PSD".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel