Dragnea lovește în punctul sensibil al PNL

Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu-l vede pe Vasile Blaga candidatul PNL la Capitală și critică schimbarea de candidați a liberalilor. 

"Cred că marea diferenţă dintre noi şi PNL este că noi vrem să prezentăm Bucureştiului un proiect de viitor, un proiect de dezvoltare sustenabil şi serios, asumat cu responsabilitate şi ceea ce am înţeles de cealaltă parte este că au un singur obiectiv - să nu fie PSD-ul. Şi faptul că se tot schimbă candidaţii, asta arată o lipsă de viziune şi lipsă de credibilitate. (...) În rest, sunt problemele lor interne, vor decide până la urmă dacă vor menţine actualul candidat, dacă îl retrag, dacă pun pe altcineva, dacă se aşază în spatele altcuiva, este pur şi simplu decizia lor", a comentat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres

Întrebat dacă l-ar vedea candidat al PNL la Primăria Capitalei pe Vasile Blaga, Dragnea a răspuns negativ. "Nu cred că Vasile Blaga se va implica în cursa asta, dar eu mă uit cu foarte mare atenţie, cu foarte mare încredere şi cu foarte multă speranţă la candidatura Gabrielei Firea", a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel