Dragnea: PSD a luat deja decizia în cazul Mădălin Voicu

Social-democraţii au luat deja decizia politică în ceea ce îl priveşte pe deputatul Mădălin Voicu, a declarat luni preşedintele partidului, Liviu Dragnea. 

El a adăugat că Biroul Permanent Naţional al PSD, reunit luni, nu a discutat cazul lui Mădălin Voicu, pentru că partidul a anunţat deja că nu se opune solicitării procurorilor privind reţinerea şi arestarea preventivă a acestuia.

'Nu discutăm la fiecare BPN o decizie pe care am adoptat-o în general. În aceste situaţii nedorite, colegii noştri au luat, am luat deja decizia politică, în sensul că judecătorii sunt cei care trebuie să decidă într-un fel sau altul.

Şi nu ne opunem solicitării procurorilor', a precizat Liviu Dragnea, la sediul central al PSD. Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz favorabil, luni, cererilor DNA de reţinere şi arestare preventivă a lui Mădălin Voicu, a anunţat vicepreşedintele comisiei, Ciprian Nica.

Pentru cererea de reţinere, 10 deputaţi au votat 'pentru', iar 9 'împotrivă', în timp ce pentru cererea de arestare preventivă 10 deputaţi au votat 'pentru', iar 8 'împotrivă'.

Comisia juridică a decis să se facă două rapoarte, unul privind reţinerea şi unul privind arestarea preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel