Va fi Liviu Dragnea premier? Cum răspunde președintele PSD

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Târgovişte, întrebat dacă ar putea ajunge premier, că face echipă bună cu Victor Ponta iar guvernarea este ''de succes''.

Avem un premier bun pe care îl susţinem şi sper să îşi ducă mandatul până la capăt pentru că a avut o guvernare de succes. (...) La o mare parte din ea am participat şi eu. (...) Acum facem echipă bună: eu la partid, Victor la guvern, facem echipă bună, eficientă. (...) În continuare echipa de guvernare este una bună, de succes. (...) S-a dovedit de-a lungul timpului că niciun guvern PSD nu a dus România la scădere economică, ba dimpotrivă a luat-o de la minus şi a dus-o pe plus, a spus Dragnea, întrebat dacă ar putea ajunge prim-ministru.

Pe de altă parte, referindu-se la candidatura sa la funcţia de preşedinte al PSD, Liviu Dragnea a arătat că se bucură de o susţinere generală a organizaţiilor judeţene.

[citeste si]

Cred că susţinerea e generală, am vorbit cu toţi colegii preşedinţi de organizaţii, cu excepţia Bucureştiului, până ieri şi Bucureştiul era (...). Simt o susţinere foarte mare în partid şi asta îmi dă încredere că partidul reacţionează bine la ceea ce spun eu de o perioadă de timp. Este important cine va fi preşedintele PSD, este un om important în România, dar cel mai important este echipa pe care o formează şi proiectul cu care vine, a mai spus Dragnea.

Preşedintele interimar al social-democraţilor Liviu Dragnea a participat, miercuri, la Casa Sindicatelor de la Târgovişte, la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Dâmboviţa, unde Adrian Ţuţuianu a fost reales în fruntea organizaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel