EXCLUSIV  Dragnea, poză cu Maior. Declarații devastatoare pentru Ponta

Liviu Dragnea a spus că fotografia publicată de Victor Ponta cu George Maior și Laura Codruța Kovesi a fost făcută, cel mai probabil, la ziua SRI, spunând că există mai multe de acest fel, deoarece era un fotograf al SRI care le făcea tuturor participanţilor.

”Era un fotograf de la SRI care făcea poze tuturor. (...) Faptul că am poze stând de vorbă cu unul sau altul nu mă compromite pe mine, ci pe ei, că arată cât sunt de securişti. Nu văd de ce nu le dau pe toate, că ar fi bine. Am primit astfel de ameninţări de 3 luni, am spus daţi pozele că nu îmi amintesc să am poze indecente cu Kovesi sau Maior. Vorbeam şi cu Elena Udrea. Eu nu mergeam cu bâta”, a zis Liviu Dragnea.

Aceste declarații îl devastează pe Victor Ponta care arată că ar avea chiar el legături cu fosta conducere SRI. Liviu Dragnea a spus că doar fotograful SRI făcea fotografii, acolo nu se intra ca la nuntă și făceau toți poze cu telefonul. Probabil fosta conducere a Serviciul Român de Informaţii, Florian Coldea, George Maior sau alți ofițeri, are acces la poze din interiorul SRI de pe vremea când era la butoane. Astfel de imagini puteau să fie publicate de jurnaliștii care altădată primeau rechizitorii pe mail și le publicau în ziare, dar iată că a făcut-o chiar fostul premier. 

Victor Ponta amenință cu noi poze încercând să-l demonteze pe Liviu Dragnea, dar, de fapt, se demască singur. Vrând să arate că liderul PSD este cu SRI, se pare că fostul premier are relații cu vechea conducere din moment ce intră în posesia unor imagini făcute de fotograful de la respectiva instituție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel