Dragnea, portocale: "Îmi asum acest autodenunț"

Liviu Dragnea a ironizat acuzația lansată în ultimele zile conform căreia este acuzat în Brazilia că ar fi spălat bani prin intermediul tranzacțiilor cu portocale. 

Liviu Dragnea a spus ironic că își face un autotdenunț pe care și-l asumă. El a glumit că a fost prins în timp ce vindea portocale pe plajă, în Brazilia. 

"Îmi asum acest autodenunț: M-au prins vânzând portocale pe plajă. Nu trebuie să comentez orice prostie care apare. Este o disperare așa mare înainte de Congres. Am mai vorbit despre lucrul ăsta. Au reîncălzit ciorba asta, iar eu nu o mănânc. Tot ce am este în declarația de avere. Oameni buni, până acum erau importanți cei patru candidați din PSD care nu erau lăsați să candideze. Nu vreau să lămuresc fel de fel de situații. Lămuriți-o dumneavoastră, jurnaliștii. Nu știu nimic despre nici o proprietate și nu am nici un local preferat acolo. Am încheiat discuția despre acest subiect, am vorbit despre asta și în 2017, " a spus Liviu Dragnea.

Recent, o serie de publicații au preluat presupuse declarații ale unor oficiali din Brazilia care ar fi spus că Liviu Dragnea este acuzat de spălare de bani în țara de peste ocean. Informația ar proveni de la procurorul federal al Braziliei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel