Dragnea - Ponta, dezvăluiri. Pleșoianu: Adevăr sau provocare

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

După dezvăluirile și acuzatiile reciproce dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta, Liviu Pleșoianu face apel către toți parlamentarii care cunosc astfel de informații să facă publice astfel de lucruri. 

Pleșoianu 

"Am ferma convingere că informațiile pe care le cunosc cel puțin 50 dintre actualii parlamentari, de ar fi făcute publice, în respect față de cetățean și față de adevăr, ar scoate acest popor din tenebrele în care a fost vârât fără voia sa.

Nimic nu e mai presus de adevăr! Nimic nu merită să-l lași deoparte, la păstrare, „pentru vremuri mai bune” ce niciodată n-or să vină! 

"Fiți bărbați politici"

Vorbiți cu toții până la capăt și într-un singur episod, dacă sunteți bărbați politici! Dacă sunteți BĂRBAȚI POLITICI, spuneți TOT ADEVĂRUL, nu jucați între voi "Adevăr sau Provocare"!" a scris Liviu Pleșoianu pe contul său de socializare.

Mesajul lui Liviu Pleșoianu vine în contextul în care Liviu Dragnea și Victor Ponta s-au contrat în ultimele zile pe subiecte din vremea USL, în privința formării guvernului și a persoanelor care ar fi fost implicate în jocurile politice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel