Urmărește emisiunea live


Dragnea-Ponta. Chirieac: Ponta a făcut autodenunț

Bogdan Chirieac este de părere că Victor Ponta a făcut un autodenunț în momentul în care a spus că Liviu Dragnea se ruga de șefa DNA și de Florian Coldea să îl ajute cu dosarul penal. 

Bogdan Chirieac se întreabă care a fost contextul în care Victor Ponta, premierul României în funcție a asistat la o astfel de negociere.

"Ce-a spus domnul Ponta pe facebook este un autodenunț. Dânsul era primul ministru în funcție, premierul unei țări europene, membră NATO, membră UE și asista la convorbiri între șeful militar al serviciilor secrete, în care primul adjunct din partidul său, principalul partid din România, solicita să i se închidă niște dosare. Cum vă sună acest lucru? Ca un autodenunț. Ce căutai tu ca prim ministru în acel loc, în acel moment. Înțeleg că astfel de negocieri ar fi avut loc în mod constant. Adică este primul ministru cu șeful adjunct al SRI, șeful de la DNA, iar domnul Ponta era de față. Ce căuta domnul Ponta în această situație? Adică, dacă domnul Dragnea avea să-și negocieze ceva, nu avea nevoie de domnul Ponta acolo," a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

Reamintim că Victor Ponta a postat în urmă cu o zi pe contul său de socializare mesajul în care relata o negociere între Liviu Dragnea, Laura Kovesi și Florian Coldea.

"Un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei și l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea!!! Și în timp ce se lupta pentru el însuși sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi. Niciodată! Că așa e Liviu, doar el contează!", scrie Victor Ponta, într-o postare pe Facebook. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel