Dragnea: Plecarea lui Ponta din fruntea Guvernului a tulburat PSD

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că plecarea lui Victor Ponta din fruntea Executivului "nu a afectat imaginea PSD-ului, a tulburat PSD" și că, în opinia sa, acesta a fost cel mai bun premier pe care l-a avut România și că nu trebuia să plece de la guvernare. 

"Din punctul meu de vedere, Victor Ponta este cel mai bun premier pe care l-a avut România. Îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru această ţară. Cred că ar fi fost, în continuare, un premier foarte bun şi în continuare cred că nu trebuia să plece', a afirmat preşedintele PSD, într-o conferinţă de presă în care a prezentat un bilanţ al guvernărilor Ponta, la care fostul premier nu a fost prezent.

'Plecarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului nu a afectat imaginea PSD-ului, a tulburat PSD. Sigur că PSD-ul dorea să rămână la guvernare împreună cu partenerii săi, dar motivele care l-au determinat pe Victor Ponta au fost expuse de el în acea conferinţă de presă. Şi, până la urmă, noi a trebuit să acţionăm politic în felul în care l-am şi prezentat ieri', a explicat Dragnea, citat de Agerpres.

[citeste si]

Întrebat de ce s-a cerut demisia lui Ponta în condiţiile unei bune guvernări, liderul PSD a afirmat că nu este un analist al străzii şi că lucrurile la momentul protestelor au luat o turnură care punea în pericol instituţii democratice.

'Din câte îmi aduc eu aminte, atunci s-au cerut alte demisii. Şi revendicările au evoluat până când s-a ajuns la demisia întregii clase politice şi a Parlamentului. Deja se discuta de lovituri fundamentale aduse unor instituţii democratice. O societate democratică se bazează pe Parlament, pe partide politice, pe pluripartidism. E bine să-i întrebaţi pe cei care au cerut lucrul acesta. Ceea ce ştiu eu este că milioane de români au apreciat şi apreciază în continuare prestaţia guvernelor Victor Ponta şi a coaliţiei care a susţinut acest Guvern', a declarat preşedintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel