Dragnea: Pentru noi Tarom este o mândrie naţională

Liviu Dragnea a spus că Tarom ar trebui să fie o companie manageriată în mod profesionist şi româneşte, urmărind interesul României şi al companiei.

Acesta a adăugat că operatorul aerian este o mândrie naţională, iar ambiţia autorităţilor este ca acesta să devină o companie de referinţă în zonă.

'Sper ca ministrul Transporturilor şi compania Tarom, sub coordonarea prim-ministrului, să ducă la capăt angajamentul cu cele 30 de aeronave, dar nu este obligatoriu să rămână numai 30. Sunt foarte bucuros, sunt mândru. Este pentru prima dată când am intrat cu emoţie într-o aeronavă.

Este excepţional de frumoasă. Este un concept nou şi abia aştept să vină şi a doua şi a treia şi următoarele 28.(...) Tarom ar trebui să fie o companie manageriată în mod profesionist şi româneşte, urmărind interesul României şi urmărind interesul sincer al companiei. Nu ştiu dacă în anii trecuţi a fost gestionat managementul acestei companii în mod voit pentru a o aduce într-o situaţie nu tocmai plăcută... Şi cu totul întâmplător, în aceeaşi perioadă s-au dezvoltat companii aeriene private. Dar, management privat, management neprivat, important este ca obiectivele stabilite pentru Tarom să fie atinse. Si obiectivele sunt cele naţionale', a spus Dragnea la aterizarea primei aeronave dintre cele două achiziţionate de TAROM. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel