Dragnea: Pe Ioana Ardelean o recomandă "vocea şi talentul" - VIDEO

ioana-maria-ardelean
ioana-maria-ardelean

Departamentul  de combatere a corupţiei din Ministerul Dezvoltării Regionale este coordonată de o cântăreaţă de muzică populară. Este vorba de Ioana Maria Ardelean, care, la numai 29 de ani, a trecut de la portul popular direct în fruntea direcţiei Anticorupţie din ministerul condus de Liviu Dragnea. Vicepremierul  a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că pe şefa direcţiei anticorupţie din minister, Ioana Ardelean, o recomandă "vocea şi talentul" pentru ocuparea acestei funcţii.

 Întrebat ce o recomandă pe Ioana Ardelean pentru a ocupa această funcţie în minister, Dragnea a răspuns: "Vocea şi talentul".

"Eu nu ştiu ce cântăreaţă a fost, dar ea a coordonat câteva proiecte importante în cadrul MCV", a spus Dragnea.

 El a arătat că Ioana Ardelean este un funcţionar foarte bun, care are numai aprecieri şi care a coordonat proiecte legate de implementarea strategiei de integritate în Ministerul Dezvoltării şi în structurile teritoriale.

 "Sunt foarte bune proiectele, ce a făcut înainte nu mă interesează, eu sunt foarte mulţumit de activitatea ei", a mai spus Dragnea.

Până de curând, Ioana Maria Ardelean era considerată una dintre cântăreţele de succes din noul val al muzicii populare. Asta până când Liviu Dragnea a numit-o şefa Direcţiei Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Din această postură, ea ar trebui să vegheze la desfăşurarea în condiţii corecte a proiectelor pe fonduri europene pe care ministerul le derulează.

 Interpreta în vârstă de 29 de ani a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA şi nu avea, până la angajarea în ministerul Dezvoltării, niciun fel de experienţă în funcţiile publice. Potrivit pesurse.ro, Ardelean ar fi fost angajată de Liviu Dragnea în minster la solicitarea lui Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel