Dragnea, o nouă valiză despre Iohannis. ”Ce a făcut cu adevărat acest personaj”

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a venit cu o nouă valiză despre președintele Klaus Iohannis, în Parlament. 

”Un localnic din Sibiu a găsit o valiză și i-a dat-o altui prieten care i-a dat-o altui prieten. Acestea sunt niște stick-uri. A terminat dl Iohannis? Ca să nu întrerupem. De foarte mult timp deși jurnaliști care fac dezvăluiri, unele chiar cutremurătoare, bine documentate, cu privire la activitatea posibil infracțională a președintelui Iohannis, aceste știri ori nu se prezintă, ori mor repede, cu totul și cu totul întâmplător. Românii au un drept legitim să știe cine este și ce a făcut cu adevărat acest personaj. Ceea ce vedem noi la acest președinte este doar o imagine falsă, un personaj de carton pus în vitrină și susținut în continuare de statul paralel. Mulți procurori l-au descis ca un șef de clan, de grup organizat. Putem vorbi de 17 dosare penale ale acestui domn care vorbea cu atâta plăcere despre penalii din politică care s-au cocoțat în vârful statului. Păi vârful statului este președintele României, deci dumnealui s-a cocoțat. Spunea că nu a fost urmărit penal niciodată. El i-a mințit pe cetățenii români când juca rolul de Albă-ca-Zăpada. Aș vrea să vedem o știre, asta am primit de la localnicul din Sibiu” a început Liviu Dragnea. 

Președintele PSD și al Camerei Deputaților a venit cu un video sub forma unei știri despre Klaus Iohannis cu privire la contractul de închiriere al casei din Sibiu, cu Raiffeisen Bank, de pe urma căruia familia Iohannis ar fi primit 90.000 de euro, sumă care nu s-ar fi regăsit în declarația de avere a președintelui, Klaus Iohannis declarând 8.139 de lei și aceeași sumă și pentru soție. 

Liviu Dragnea a afirmat că ”procurorii n-au cercetat, l-au protejat, alte dosare au fost spălate, altele închise”. El a anunțat că va veni cu o nouă valiză, săptămâna viitoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel