Dragnea:Nu vreau să-l mai văd pe Cioloș în Palatul Victoria

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avansat, miercuri seară, la România TV, o recomandare pentru premierul Dacian Cioloș și a susținut că nu își dorește ca acesta să mai fie la anul la Palatul Victoria sau cel puțin în funcția de șef al Executivului.

Liviu Dragnea a fost provocat în emisiunea "La ora de vârf" la care a fost invitat să adauge câteva cuvinte în dreptul câte unui personaj politic, dar și unde-l vede peste un an-doi. Despre premierul Dacian Cioloș, liderul PSD a precizat: "Nu îmi doresc să mai fie la Palatul Victora sau cel puțin nu îmi doresc să mai fie în funcția de prim-minisru. La anul cred că va fi într-o instituție internațională, în Europa sau în Statele Unite, punctând, totodată, că urmăreşte "cu mare atenţie" activitatea Guvernului.

Citește și: Liviu Dragnea: Mi-e dor de PNL-ul lui Crin Antonescu

Anterior, în cadrul aceleiași emisiuni, liderul social-democrat a avut o recomandare pentru șeful Executivului: "Îl văd din ce în ce mai des pe dl premier Dacian Cioloș, un premier tehnocrat, că vorbește deja în numele societății. În foarte multe rânduri, dl Cioloș vorbește în numele societății, știe foarte bine ce se întâmplă în societate, deja toată societatea, în viziunea dumnealui, vrea anumite lucruri. E puțin surprinzător că totuși un premier tehnocrat, care n-a fost votat de cetățeni, vorbește deja ca și cum ar avea deja o legitimitate foarte mare cum, de exemplu, are președintele Iohannis, care a fost votat de peste 6 milioane de români. Eu aș fi mai rezervat în a face asemenea afirmații, pentru că societatea în ansamblul ei nu s-a exprimat", a declarat Dragnea. 

[citeste și]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel